Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Μάνδρα

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Μάνδρα μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Μάνδρα αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ φορτηγών & αυτοκινήτων, με γνήσια κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως όπως η Pilkington, η Fuyao, η Saint-Gobain κ.α. Η μέθοδός μας στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου είναι πλέον πιστοποιημένη από τον κορυφαίο φορέα αυτοκινήτου ΙΜΙ, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με την Carglass® Μάνδρα!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Μάνδρας είναι 2 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Μάνδρα

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Θέση Ξηροπήγαδο, στην Μάνδρα Αττικής - έξοδος 1 Αττικής Οδού

Κοντά σε Carglass®Μάνδρα Τοποθεσίες