Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως στα εταιρικά καταστήματα της Carglass® ακολουθούνται όλες οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19. Στόχος μας είναι η προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Σχετικά με την Carglass® Αιγάλεω

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Αιγάλεω μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Αιγάλεω επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Αιγάλεω σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Αιγάλεω

Στο χώρο αναμονής του καταστήματος μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ διαβάζετε την εφημερίδα σας ή το περιοδικό σας, να «σερφάρετε» στο internet, να δείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στη TV ενώ ταυτόχρονα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ζωγραφίσουν και να κάνουν κατασκευές παζλ. Επίσης μπορείτε να πεταχτείτε να κάνετε τα ψώνια σας ή τις καθημερινές σας εργασίες και εμείς να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πότε μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας ώστε να μην χάσετε ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σας!

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Αιγάλεω

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Λ. Αθηνών 217 στο ρεύμα προς Αθήνα (πολύ κοντά στη διασταύρωση Θηβών & Καβάλας), απέναντι από το εργοστάσιο της ΒΙΑΜΑΞ και το super market LIDL.

Κοντά σε Carglass®Αιγάλεω Τοποθεσίες