Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Carglass® Ελλάδας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, καθώς ο τύπους της δραστηριότητάς της συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις που έχουν ανακοινωθεί. Το κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί και το Σάββατο!

Σχετικά με την Carglass® Αργυρούπολη

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Αργυρούπολη μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Αργυρούπολη επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Αργυρούπολη σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Αγυρούπολης είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Αργυρούπολη

Βρισκόμαστε στη Λ. Αργυρουπόλεως 32, η οποία είναι ο περιφερειακός που ανεβαίνει προς Καρέα και είναι κάθετη στην Κύπρου.

Κοντά σε Carglass®Αργυρούπολη Τοποθεσίες