Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Μαρούσι

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Μαρούσι μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

H Carglass® Μαρούσι επισκευάζει και αντικαθιστά τα κρύσταλλα του οχήματός σας, εγγυημένα και με ασφάλεια. Η μέθοδος που ακολουθούμε στις εργασίες κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση ADAS, έχει πιστοποιηθεί ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για παραδοσιακά, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα, σε όλο τον κλάδο. Δεν μπορείτε να μετακινηθείτε; Με τις κινητές μας μονάδες σας εξυπηρετούμε και στο χώρο της επιλογής σας, στο σπίτι ή στο γραφείο σας, χωρίς επιπλέον κόστος. Καλέστε μας και κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass® Μαρούσι σήμερα!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Αμαρουσίου είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Μαρούσι

Βρισκόμαστε Λεωφόρος Κηφισίας 90 στο Μαρούσι - στο ρεύμα προς Κηφισιά, δίπλα στην AUTOPLUS.

Κοντά σε Carglass®Μαρούσι Τοποθεσίες