Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως στα εταιρικά καταστήματα της Carglass® ακολουθούνται όλες οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19. Στόχος μας είναι η προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Σχετικά με την Carglass® Μαρούσι

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Μαρούσι μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Μαρούσι επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Μαρούσι σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Μαρούσι

Όσο εμείς ασχολούμαστε με το αυτοκίνητό σας εσείς μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι στην αίθουσα αναμονής, όπου υπάρχει και χώρος για τους μικρούς μας φίλους. Να περιηγηθείτε στο internet (μέσω 2 Η/Υ που παρέχουμε για τους πελάτες μας) ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία wifi για να συνδεθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή ή κινητό.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Μαρούσι

Βρισκόμαστε Λεωφόρος Κηφισίας 90 στο Μαρούσι - στο ρεύμα προς Κηφισιά, δίπλα στην AUTOPLUS.

Κοντά σε Carglass®Μαρούσι Τοποθεσίες