Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Carglass® Ελλάδας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, καθώς ο τύπους της δραστηριότητάς της συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Σχετικά με την Carglass® Χολαργός

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Χολαργός μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Χολαργός επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Χολαργός σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Χολαργού είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Χολαργός

Βρισκόμαστε στη Λ. Μεσογείων 296, στο ρεύμα προς Αγ. Παρασκευή, ακριβώς απέναντι από το κτίριο του Νομισματοκοπείου και διαγωνίως απέναντι από τον ομώνυμο σταθμό μετρό.

Κοντά σε Carglass®Χολαργός Τοποθεσίες