Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Μοναστηρίου

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Μοναστηρίου μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Μοναστηρίου επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε παρμπρίζ αυτοκινήτων, αλλάζουμε πλαϊνά κρύσταλλα και υαλοκαθαριστήρες. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Με τις κινητές μα μονάδες μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού. Η Carglass® Μοναστηρίου σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Μοναστηρίου είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Μοναστηρίου

Βρισκόμαστε στη Λ. Μοναστηρίου 105. Είμαστε σχεδόν απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Πάντων που βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Κοντά σε Carglass®Θεσσαλονίκη Τοποθεσίες