Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Μεταμόρφωση

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Μεταμόρφωση μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Μεταμόρφωση επισκευάζουμε & αντικαθιστούμε κρύσταλλα οχημάτων. Με την υπηρεσία της παραμετροποίησης ADAS, είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε τις ρυθμίσεις της κάμερας ADAS αμέσως μετά την αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και σας παρέχουμε δωρεάν τις παραπάνω υπηρεσίες, ενώ για τις εργασίες κρυστάλλων, με την κινητή μας μονάδα σας εξυπηρετούμε και στο σπίτι ή στο γραφείο σας, χωρίς επιπλέον κόστος. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στην Carglass® Μεταμόρφωση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Μεταμόρφωσης είναι 5 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Μεταμόρφωση

Βρισκόμαστε Λ. Τατοΐου 53 στη Μεταμόρφωση - 200 μέτρα πιο πάνω από το Praktiker στην κάθοδο προς Φιλαδέλφεια.

Κοντά σε Carglass®Μεταμόρφωση Τοποθεσίες