Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Καραμανλή

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Καραμανλή μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Καραμανλή ασχολούμαστε με την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου. Η μέθοδός μας στις εργασίες κρυστάλλων είναι πιστοποιημένη από τον κορυφαίο οργανισμό ΙΜΙ, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο. Κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass® Καραμανλή και ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Καραμανλή είναι 5 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Καραμανλή

Βρισκόμαστε Λεωφόρος Καραμανλή 30 στΗ Θεσσαλονίκη - απέναντι από το Παπάφειο Ίδρυμα.

Κοντά σε Carglass®Θεσσαλονίκη Τοποθεσίες