Σχετικά με την Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο κατάστημά μας, μπορείτε να απολαύσετε στην αίθουσα αναμονής μας ρόφημα της αρεσκείας σας παρακολουθώντας τηλεόραση ή διαβάζοντας κάποιο περιοδικό ή να πλοηγηθείτε στο internet αφού σας παρέχουμε wifi. Ακόμα μπορείτε να κάνετε βόλτα στα γύρω πολυκαταστήματα της περιοχής μας.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Χαλκίδα | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων

Θα μας βρείτε Ληλαντίων & Ορέστη Μακρή 6Α. Είμαστε 3χλμ. έξω από το κέντρο της Χαλκίδας με κατεύθυνση προς Βόρειο Εύβοια στην πάροδο Ορέστη Μακρή, όπισθεν του περιπτέρου του κεντρικού δρόμου (Ορ. Μακρή) στα 100μ.

Κοντά σε Carglass®Χαλκίδα Τοποθεσίες