Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Χαλκίδα

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Χαλκίδα μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Χαλκίδα επισκευάζει και αντικαθιστά κρύσταλλα αυτοκινήτου. Δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στον χώρο εργασίας σας ή όπου εσείς επιθυμείτε, για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας, κατόπιν ραντεβού & χωρίς επιπλέον κόστος. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στην Carglass® Χαλκίδα. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Χαλκίδας είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Χαλκίδα

Θα μας βρείτε Ληλαντίων & Ορέστη Μακρή 6Α. Είμαστε 3χλμ. έξω από το κέντρο της Χαλκίδας με κατεύθυνση προς Βόρειο Εύβοια στην πάροδο Ορέστη Μακρή, όπισθεν του περιπτέρου του κεντρικού δρόμου (Ορ. Μακρή) στα 100μ.

Κοντά σε Carglass®Χαλκίδα Τοποθεσίες