Σχετικά με την Carglass® Πάτρα

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Πάτρα μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Πάτρα ασχολούμαστε με την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας, για να προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες στις εργασίες κρυστάλλων, με μηδενικό κόστος για τους οδηγούς, μέσω της κάλυψης για θραύση κρυστάλλων. Επιπλέον, για τις εργασίες κρυστάλλων, με τις κινητές μας μονάδες αναλαμβάνουμε να έρθουμε και στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Στο κατάστημα προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, όπως αντηλιακές μεμβράνες, ξεθάμπωμα φαναριών, ανεμοθραύστες, υαλοκαθαριστήρες κ.α. Κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass® Πάτρα!

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Πάτρα

Θα μας βρείτε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στον αριθμό 153. Το κατάστημά μας βρίσκεται στο ρεύμα προς Πάτρα δίπλα από τον μουσικό οίκο Στόλλα.

Κοντά σε Carglass®Πάτρα Τοποθεσίες