Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Κόρινθος

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Κόρινθος μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια, μέσω θραύσης κρυστάλλων; Η Carglass® Κόρινθος συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες για να προσφέρει επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, χωρίς κόστος για τον οδηγό. Με τις κινητές μας μονάδες εξυπηρετούμε χωρίς έξτρα κόστος και σε τοποθεσία της επιλογής σας, στο σπίτι ή στην επιχείρηση. Καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας με την Carglass® Κόρινθος.

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, δεν επιτρέπεται η παραμονή στο χώρο αναμονής του καταστήματος Κορίνθου.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Κόρινθος

Το κατάστημά μας βρίσκεται επί της λεωφόρου Πατρών (δίπλα από το πολυκατάστημα Σκλαβενίτη).

Κοντά σε Carglass®Κόρινθος Τοποθεσίες