Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Πειραιάς

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Πειραιάς μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Σπασμένο κρύσταλλο; Στην Carglass® Πειραιά, η μέθοδός μας στις εργασίες κρυστάλλων είναι πιστοποιημένη από τον κορυφαίο οργανισμό ΙΜΙ, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο. Με τις κινητές μας μονάδες σας εξυπηρετούμε και σε σημείο της επιλογής σας κατόπιν ραντεβού, χωρίς επιπλέον κόστος. Για επισκευή/αντικατάσταση παρμπρίζ & πλαϊνών κρυστάλλων κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass® Πειραιά και ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, δεν επιτρέπεται η παραμονή στο χώρο αναμονής του καταστήματος Πειραιά.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Πειραιάς

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών - Πειραιώς 91, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κοντά σε Carglass®Πειραιάς Τοποθεσίες