Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Αιγάλεω

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Αιγάλεω μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Αιγάλεω επισκευάζουμε παρμπρίζ αυτοκινήτων και αντικαθιστούμε πλαϊνά κρύσταλλα. Η μέθοδός μας στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων έχει πιστοποιηθεί από το κορυφαίο φορέα αυτοκινήτου ΙΜΙ. Καλέστε σήμερα για να μάθετε τιμές για επισκευή παρμπρίζ και αντικατάσταση κρυστάλλων. Εκτός από το εταιρικό μας κατάστημα, σας εξυπηρετούμε και με κινητή μονάδα στο χώρο της επιλογής σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Αιγάλεω είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Αιγάλεω

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Λ. Αθηνών 217 στο ρεύμα προς Αθήνα (πολύ κοντά στη διασταύρωση Θηβών & Καβάλας), απέναντι από το εργοστάσιο της ΒΙΑΜΑΞ και το super market LIDL.

Κοντά σε Carglass®Αιγάλεω Τοποθεσίες