Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Αργυρούπολη

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Αργυρούπολη μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Αργυρούπολη προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, αντικατάσταση παρμπρίζ, αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ, αντικατάσταση πλαϊνών κρυστάλλων, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων. Σας περιμένουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Αγυρούπολης είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Αργυρούπολη

Βρισκόμαστε στη Λ. Αργυρουπόλεως 32, η οποία είναι ο περιφερειακός που ανεβαίνει προς Καρέα και είναι κάθετη στην Κύπρου.

Κοντά σε Carglass®Αργυρούπολη Τοποθεσίες