Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Αγρίνιο

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Αγρίνιο μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Αγρίνιο δραστηριοποιείται στον τομέα της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων. Καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για επιδιόρθωση παρμπρίζ, αντικατάσταση παρμπρίζ ή πλαϊνών κρυστάλλων, τοποθέτηση μεμβρανών, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων. Στις εργασίες κρυστάλλων, με την κινητή μας μονάδα εξυπηρετούμε και σε χώρο της επιλογής σας. Η Carglass® Αγρίνιο εξασφαλίζει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Αγρινίου είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Αγρίνιο

Το κατάστημα βρίσκεται στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Αγρίνιο - Αντίρριου, στον παράδρομο.

Κοντά σε Carglass®Αγρίνιο Τοποθεσίες