Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Λάρισα

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Λάρισα μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Λάρισα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, στην αλλαγή υαλοκαθαριστήρων, στην τοποθέτηση μεμβρανών κ.α. Επιπλέον, για τις εργασίες κρυστάλλων, όπως οι επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτων ή η αντικατάσταση κρυστάλλων, με τις κινητές μας μονάδες αναλαμβάνουμε να έρθουμε και σε τοποθεσία της επιλογής σας, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Κλείστε το ραντεβού σας στην Carglass® Λάρισα και ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Λάρισας είναι 5 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Λάρισα

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο 1ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθήνας (κοντά σε McDonald's)

Κοντά σε Carglass®Λάρισα Τοποθεσίες