Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Θέρμη

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Θέρμη μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Σπασμένο παρμπρίζ; Η Carglass® Θέρμη επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ αυτοκινήτων, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και υαλοκαθαριστήρες. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Θέρμη σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Θέρμης είναι 2 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Θέρμη

To κατάστημα της Θέρμης βρίσκεται στο 14ο χλμ της ΕΟ Θεσ/νικης Μουδανιών, στον παράλληλο δρόμο - περιοχή του Hyatt ξενοδοχείου. Είσοδος από κόμβο Βασιλικών – Θέρμης – Κέντρο υγείας και από κόμβο Hyatt.

Κοντά σε Carglass®Θεσσαλονίκη Τοποθεσίες