Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως στα εταιρικά καταστήματα της Carglass® ακολουθούνται όλες οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19. Στόχος μας είναι η προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Σχετικά με την Carglass® Θέρμη

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Θέρμη μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Θέρμη επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Θέρμη σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Θέρμη

Στο κατάστημα της Θέρμης όσο εμείς θα φροντίζουμε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απολαύσετε ένα ρόφημα κρύο ή ζεστό στην αίθουσα αναμονής, να ξεφυλλίσετε περιοδικά, και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο είτε μέσω υπολογιστή που διαθέτουμε για σας ή μέσω ασύρματου δικτύου από την δική σας ηλεκτρονική συσκευή. Κοντά στο κατάστημά μας σε ακτίνα 5χλμ είναι το εμπορικό κέντρο Μακεδονία και το εμπορικό κέντρο Florida για να κάνετε την βόλτα σας.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Θέρμη

To κατάστημα της Θέρμης βρίσκεται στο 14ο χλμ της ΕΟ Θεσ/νικης Μουδανιών, στον παράλληλο δρόμο - περιοχή του Hyatt ξενοδοχείου. Είσοδος από κόμβο Βασιλικών – Θέρμης – Κέντρο υγείας και από κόμβο Hyatt.

Κοντά σε Carglass®Θεσσαλονίκη Τοποθεσίες