Σχετικά με την Carglass® Κορωπί

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Κορωπί μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Κορωπί επισκευάζει ή αντικαθιστά κρύσταλλα σε αυτοκίνητα, βαν, φορτηγά και ειδικά οχήματα όπως αγροτικά οχήματα, τρακτέρ κ.α. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις εργασίες κρυστάλλων, με μηδενικό κόστος για τους οδηγούς, μέσω της κάλυψης για θραύση κρυστάλλων. Με την κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καλύπτουμε τις ευρύτερες περιοχές, όπως μεσόγεια, Ανατολική Αττική κ.λπ. Στο κατάστημα προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, όπως υαλοκαθαριστήρες, ξεθάμπωμα φαναριών, ανεμοθραύστες κ.α. Καλέστε σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας στην Carglass® Κορωπί.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Κορωπί

Το κατάστημα βρίσκεται στο 27ο Βάρης – Κορωπίου, συμβολή με Ήρωνος (ή αντίστοιχα ανάλογα την κατεύθυνση στο 2ο χλμ Κορωπίου – Βάρης) δίπλα στην αντιπροσωπία της Autonet VW.

Κοντά σε Carglass®Κορωπί Τοποθεσίες