Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Κορωπί

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Κορωπί μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Κορωπί επισκευάζει ή αντικαθιστά κρύσταλλα σε αυτοκίνητα, βαν, φορτηγά και ειδικά οχήματα όπως αγροτικά οχήματα, τρακτέρ κ.α. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις εργασίες κρυστάλλων, με μηδενικό κόστος για τους οδηγούς, μέσω της κάλυψης για θραύση κρυστάλλων. Καλέστε σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας στην Carglass® Κορωπί.

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Κορωπίου είναι 3 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Κορωπί

Το κατάστημα βρίσκεται στο 27ο Βάρης – Κορωπίου, συμβολή με Ήρωνος (ή αντίστοιχα ανάλογα την κατεύθυνση στο 2ο χλμ Κορωπίου – Βάρης) δίπλα στην αντιπροσωπία της Autonet VW.

Κοντά σε Carglass®Κορωπί Τοποθεσίες