Σχετικά με την Carglass® Πειραιάς

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Πειραιάς μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Πειραιάς επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Πειραιάς σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Πειραιάς

Στην αίθουσα αναμονής μας μπορείτε να βρείτε περιοδικά να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να πλοηγηθείτε δωρεάν στο διαδίκτυο πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ. Επίσης πολύ κοντά μας, βρίσκεται το κέντρο του Πειραιά με όλα τα καταστήματα, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ώσπου να ετοιμαστεί το αυτοκίνητό σας.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Πειραιάς

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού 7 (η οποία είναι η προέκταση της Ηρώων Πολυτεχνείου) - 800 μέτρα από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά με κατεύθυνση προς Αθήνα (δίπλα από την παλιά πυροσβεστική).

Κοντά σε Carglass®Πειραιάς Τοποθεσίες