Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Χολαργός

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Χολαργός μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Χολαργός επισκευάζει & αντικαθιστά κρύσταλλα οχημάτων. Επιπλέον, προσφέρουμε παραμετροποίηση κάμερας ADAS, τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων κ.α. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση ADAS έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο φορέα ΙΜΙ, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στην Carglass® Χολαργός!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Χολαργού είναι 3 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Χολαργός

Βρισκόμαστε στη Λ. Μεσογείων 296, στο ρεύμα προς Αγ. Παρασκευή, ακριβώς απέναντι από το κτίριο του Νομισματοκοπείου και διαγωνίως απέναντι από τον ομώνυμο σταθμό μετρό.

Κοντά σε Carglass®Χολαργός Τοποθεσίες