Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, για την είσοδό σας στους χώρους του καταστήματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης, ή τεστ (Rapid/ PCR). Το προσωπικό του καταστήματος παραμένει στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Συγγρού

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Συγγρού μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Στην Carglass® Συγγρού, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης εμπρόσθιου παρμπρίζ, παραμετροποίηση κάμερας ADAS, τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων κ.α. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές και καλύπτουμε περιστατικά θραύσης κρυστάλλων με μηδενικό κόστος για εσάς, μέσω του ασφαλιστηρίου σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με την Carglass® Συγγρού.

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Ν. Σμύρνης είναι 5 άτομα.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Συγγρού

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 159 (& Περγάμου 1) στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Νέας Σμύρνης (πριν τον Άγιο Σώστη).

Κοντά σε Carglass®Συγγρού Τοποθεσίες