Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προσωρινά το κατάστημά μας στο Γαλάτσι δεν λειτουργεί. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (Λεωφ. Τατοϊου 53) ή στη Ν. Σμύρνη (Λεωφ. Συγγρού 159 & Περγάμου 1). Ευχαριστούμε.

Σχετικά με την Carglass® Γαλάτσι

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Γαλάτσι μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Γαλάτσι επισκευάζει και αντικαθιστά παρμπρίζ, αλλάζει πλαϊνά κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ. Οι επιδιορθώσεις κρυστάλλων πραγματοποιούνται πάντα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Μήπως χρειάζεστε αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά δεν έχετε χρόνο να έρθετε σε εμάς; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού για να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Η Carglass® Γαλάτσι σας εξασφαλίζει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση!

Συμβουλή από την Carglass® Γαλάτσι

Κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσης του κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι στην άνετη αίθουσα αναμονής. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό, να δείτε τηλεόραση ή να περιηγηθείτε στο internet.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Γαλάτσι

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Γαλατσίου Το κατάστημα βρίσκεται στην Πρωτοπαπαδάκη 21 στο ρεύμα καθόδου προς Πατήσια δίπλα από ένα οπωροπωλείο.

Κοντά σε Carglass®Γαλάτσι Τοποθεσίες