Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στις εταιρικές δομές μας, στους χώρους του καταστήματος επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σχετικά με την Carglass® Γαλάτσι

Πηγαίνετε στη δουλειά σας ή επίσκεψη στην οικογένειά σας ή φεύγετε για κάποιο ταξίδι. Ξαφνικά ανακαλύπτετε μία ρωγμή στο παρμπρίζ σας. Το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Η Carglass® Γαλάτσι μπορεί να το αντικαταστήσει άμεσα.

H Carglass® επισκευάζει ή αντικαθιστά παρμπρίζ σε οχήματα κάθε τύπου.

Η Carglass® Γαλάτσι ασχολείται με εργασίες κρυστάλλων για εμπρόσθιο και πίσω παρμπρίζ, πλαϊνά κρύσταλλα, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων κ.α.. Με τις κινητές μας μονάδες σας εξυπηρετούμε κατόπιν ραντεβού και στο χώρο σας, στο σπίτι ή στο γραφείο. Καλέστε σήμερα και κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass® Γαλάτσι. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Μέτρα προστασίας COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στον COVID-19, το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο αναμονής του καταστήματος Γαλατσίου είναι 1 άτομο.

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Γαλάτσι

Που μπορείτε να βρείτε την Carglass® Γαλατσίου Το κατάστημα βρίσκεται στην Πρωτοπαπαδάκη 21 στο ρεύμα καθόδου προς Πατήσια δίπλα από ένα οπωροπωλείο.

Κοντά σε Carglass®Γαλάτσι Τοποθεσίες